П`ятниця,  29.03.2024, 


81600, Львівська область, м.Миколаїв,
вул. Чайковського, 18, тел: (241) - 52-292, 51-417

Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2015 » Листопад » 4 » Як отримати відомості з ЄДР?
13:35
Як отримати відомості з ЄДР?

   Відомості,  що  містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (далі - ЄДР), є відкритими і загальнодоступними, за винятком реєстраційних номерів облікових  карток  платників податків, відомостей про відкриття та закриття  рахунків,  накладення  та  зняття  арештів на рахунки та майно.

   Відомості, що містяться в Єдиному державному реєстрі, надаються:

1) у паперовій формі державним реєстратором юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (далі - державний реєстратор) у вигляді:

витягу;

довідки;

виписки;

2) в електронній формі:

у форматі бази даних або в іншому форматі відповідно до договору між технічним адміністратором та бюро кредитних історій або банком;

державним реєстратором через Реєстраційний портал у вигляді виписки, витягу та довідки, засвідчених його електронним цифровим підписом;

програмними засобами ведення Єдиного державного реєстру через офіційний веб-сайт розпорядника Єдиного державного реєстру у вигляді:

виписки щодо юридичної особи;

витягу та довідки;

доступу до відомостей з Єдиного державного реєстру.

   Органи  державної влади, органи місцевого самоврядування, суди,  органи  внутрішніх справ, органи прокуратури, органи Служби безпеки   України   та  їх  посадові  особи  безоплатно  отримують відомості  з  Єдиного  державного  реєстру з метою здійснення ними повноважень,  визначених  законом,  виключно  в  електронній формі через  веб-сайт  центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну  політику  у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних  осіб - підприємців, у порядку, визначеному Міністерством юстиції України.

   Виписка щодо юридичної особи, витяг та довідка надаються на запит будь-якої фізичної та юридичної особи. Виписка щодо фізичної особи - підприємця надається на запит цієї фізичної особи - підприємця або її представника.

ЯК ОДЕРЖАТИ ВІДОМОСТІ В ПАПЕРОВІЙ ФОРМІ?

   Надання виписки, витягу та довідки в паперовій формі здійснюється на підставі:

1) запиту про надання виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців за формою, встановленою Мін’юстом;

2) запиту про надання витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців за формою, встановленою Мін’юстом;

3) запиту про надання довідки з Єдиного державного реєстру за формою, встановленою Мін’юстом.

   Під час подання запиту про надання виписки, витягу та довідки запитувач пред’являє документ, що посвідчує його особу. У разі подання запиту про надання виписки, витягу та довідки уповноваженою особою така особа пред’являє, крім документа, що посвідчує особу, документ, що підтверджує її повноваження, та надає його ксерокопію.

   У разі надсилання запиту про надання виписки щодо фізичної особи - підприємця поштовим відправленням справжність підпису запитувача на запиті повинна бути нотаріально засвідчена.

   До запиту про надання виписки, витягу та довідки в паперовій формі додаються:

ксерокопія документа, що підтверджує повноваження представника, - у разі подання запиту про надання виписки щодо фізичної особи - підприємця уповноваженою особою;

документ (копія квитанції, виданої банком, копія платіжного доручення з відміткою банку, квитанція з платіжного термінала, або квитанція (чек) з поштового відділення зв’язку), що підтверджує внесення плати за отримання виписки, витягу або довідки.

   Виписка, витяг та довідка в паперовій формі виготовляються на білому папері формату А4 та засвідчуються підписом та печаткою державного реєстратора.

   Відомості з Єдиного державного реєстру надаються протягом 24  годин,  крім  вихідних  та  святкових  днів, після надходження запиту.

ЯК ОДЕРЖАТИ ВІДОМОСТІ В ЕЛЕКТРОННІЙ ФОРМІ?

   Запит про надання виписки, витягу та довідки в електронній формі подається запитувачем через Реєстраційний портал або офіційний веб-сайт розпорядника Єдиного державного реєстру.

   Надання виписки, витягу та довідки в електронній формі через Реєстраційний портал здійснюється на підставі запитів про надання виписки, витягу та довідки з ЄДР за формою, встановленою Мін’юстом.

   До запиту про надання відомостей з Єдиного державного реєстру додаються:

1) через Реєстраційний портал:

відсканований документ, що підтверджує повноваження представника, - у разі подання запиту про надання виписки, витягу та довідки уповноваженою особою;

відсканований документ (копія квитанції, виданої банком, копія платіжного доручення з відміткою банку, квитанція з платіжного термінала або квитанція (чек) з поштового відділення зв’язку), що підтверджує внесення плати за отримання відомостей з Єдиного державного реєстру, засвідчений електронним цифровим підписом запитувача;

2) через офіційний веб-сайт розпорядника Єдиного державного реєстру - інформація про внесення плати за отримання відповідних відомостей з використанням платіжних систем через мережу Інтернет.

   Кожний електронний документ, що подається через Реєстраційний портал, засвідчується електронним цифровим підписом запитувача.

   За  надання  відомостей  з  Єдиного  державного  реєстру справляється плата у такому розмірі:

     0,05  мінімальної  заробітної  плати, що становить  60, 90 грн.  -  за надання витягу та довідки з Єдиного державного реєстру в паперовій формі;

     0,02  мінімальної  заробітної  плати, що становить 24, 36 грн.  -  за надання виписки з Єдиного державного реєстру в паперовій формі;

     75  відсотків плати, встановленої цією частиною, - за надання витягу,   довідки  та  виписки  з  Єдиного  державного  реєстру  в електронній формі.

   За  надання  виписки  з  Єдиного  державного  реєстру  за результатами проведення реєстраційної дії плата не справляється.

Реквізити рахунку:

Державний бюджет:

БАНК: ГУДКСУ у Львівській області

МФО: 825014

Код платежу: 22012700

Код отримувача (ЄДРПОУ): 37983768

Отримувач платежу: УДКСУ у Миколаївському районі

РАХУНОК: 31319300733331

Відомості з ЄДР:

60, 90 грн. – витяг;код 01

24, 36 грн. – виписка; код 02

60,90 грн. – довідка; код 03

 

СЕКТОР ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ТА ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ, ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ОБ”ЄДНАНЬ ГРОМАДЯН ТА ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ МИКОЛАЇВСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ

Переглядів: 1098 | Додав: alina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: