Четвер,  28.03.2024, 


81600, Львівська область, м.Миколаїв,
вул. Чайковського, 18, тел: (241) - 52-292, 51-417

Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2015 » Вересень » 10 » НАГАДУВАННЯ ПРО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ОН-ЛАЙН СЕРВІСІВ МІН’ЮСТУ
15:00
НАГАДУВАННЯ ПРО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ОН-ЛАЙН СЕРВІСІВ МІН’ЮСТУ

Нагадуємо, що Міністерством юстиції України з метою спрощення процедури надання адміністративних послуг громадянам і бізнесу запроваджено надання певних адміністративних послуг за допомогою електронних он-лайн сервісів, зокрема щодо реєстрації бізнесу та отримання витягів, виписок і довідок.

Електронні он-лайн сервіси розміщенні на новому сайті Міністерства юстиції України, за адресою:http://new.minjust.gov.ua.

Отримати необхідні документи можна без електронного цифрового підпису та за дуже широким пошуковим критерієм. Нова система дає змогу самостійно сформувати необхідний документ, сплативши цю послугу банківською карткою. Вартість електронних документів становить 48 грн.68 коп.

Електронні довідки матимуть таку саму юридичну силу, як і будь-який документ, який раніше видав реєстратор,  у разі, якщо представники якогось із органів чи банківських установ відмовляються приймати роздруковані документи, необхідно одразу інформувати про це представників Міністерства юстиції України за телефоном гарячої лінії 0(44) 279-82-55 або листом на електронну адресу http://stophabar@minjust.gov.ua.

Переглядів: 652 | Додав: alina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: