П`ятниця,  29.03.2024, 


81600, Львівська область, м.Миколаїв,
вул. Чайковського, 18, тел: (241) - 52-292, 51-417

Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2013 » Січень » 9 » Новини у сфері реєстрації речових прав на нерухоме майно
15:59
Новини у сфері реєстрації речових прав на нерухоме майно

 

     З 1 січня 2013 року функції у сфері реєстрації права власності на нерухоме майно (будівлі, споруди, земельні ділянки) та інші речові права почала виконувати реєстраційна служба Миколаївського районного управління юстиції, поряд з цим повноваження БТІ щодо реєстрації та видачі витягів припинилися.

     Реєстраційна служба Миколаївського районного управління юстиції знаходиться за адресою м.Миколаїв вул. Чайковського, 18, 3- й поверх (за даною адресою також знаходиться Укртелеком та Пошта)  номер телефону служби (03241) 52-292. Реєстраційна служба працює в наступному режимі:

   з понеділка по четвер – з 9:00 по 18:00, 

   п’ятниця – з 9:00 по 16:45, 

   обідня перерва – з 13:00 до 13:45. 

     Окрім цього працівниками служби додатково буде здійснюватись прийом громадян щочетверга – до 20:00 та щосуботи – з 9:00 до 16:00.

     Для проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень необхідно звернутися до державного реєстратора (у випадку необхідності вчинення правочину (дарування, купівлі – продажу, тощо) до нотаріуса, який також виконує функції реєстратора) із відповідною заявою, до якої потрібно додати низку документів. Перелік документів відрізняється від способу набуття права власності та типу об’єкта нерухомого майна.

      Так, документами, які в обов’язковому порядку подаються для проведення державної реєстрації прав є: заява про державну реєстрацію; копії документа, що посвідчує особу заявника, реєстраційного номера облікової картки платника податку згідно з Державним реєстром фізичних осіб – платників податків (крім випадків, коли особа через свої релігійні або інші переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податку, офіційно повідомила про це відповідні органи державної влади та має відмітку в паспорті громадянина України); документ, що підтверджує внесення плати за надання витягу з Державного реєстру прав; документ про сплату державного мита (крім випадків, коли особа звільнена від сплати державного мита).


Начальник реєстраційної служби

Миколаївського РУЮ                                                                             І.І.Данилко



Переглядів: 684 | Додав: alina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: