П`ятниця,  29.03.2024, 


81600, Львівська область, м.Миколаїв,
вул. Чайковського, 18, тел: (241) - 52-292, 51-417

Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2012 » Червень » 7 » Уряд пропонує спростити процедуру одночасної реєстрації права власності на житловий будинок та земельну ділянку
15:28
Уряд пропонує спростити процедуру одночасної реєстрації права власності на житловий будинок та земельну ділянку
     Кабінет Міністрів України пропонує спростити процедуру державної реєстрації права власності на житловий будинок, будівлю або споруду з одночасним набуттям речових прав на земельну ділянку, на якій вони розташовані. Відповідний законопроект про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», який розробило Міністерство юстиції, ухвалений  6 червня, на засіданні Уряду.
     Як повідомив Міністр юстиції Олександр Лавринович, проектом Закону пропонується встановити, що у разі одночасного виникнення, переходу або припинення права власності на житловий будинок (будівлю або споруду) та на земельну ділянку, на якій він розташований, подається лише одна заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на такі об’єкти.
     За словами Міністра, такі зміни покликані спростити бюрократичну процедуру державної реєстрації речових прав на земельну ділянку та об’єктів, які розташовані на земельній ділянці, відповідно сприяти нормалізації роботи ринку нерухомого майна в Україні.

За повідомленням Прес-служби Міністерства юстиції України
Переглядів: 556 | Додав: alina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: