Четвер,  28.03.2024, 


81600, Львівська область, м.Миколаїв,
вул. Чайковського, 18, тел: (241) - 52-292, 51-417

Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2012 » Листопад » 29 » Увага! З січня 2013 року змінено формат збірника «Систематичне зібрання чинного законодавства України»
09:58
Увага! З січня 2013 року змінено формат збірника «Систематичне зібрання чинного законодавства України»


Миколаївське районне управління юстиції повідомляє, що відповідно до підпункту 18 пункту 4 Положення про Міністерства юстиції, затвердженого Указом Президента України від 06 квітня 2011 року №395, Міністерство юстиції здійснює офіційне видання збірників актів законодавства та кодексів України.

На виконання Указів Президента України від 22 січня 1996 року № 73 «Про видання збірників актів законодавства України» та від 27 червня 1996 року № 472 «Питання оновлення збірників актів законодавства України» Міністерство юстиції у співпраці з міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади з 2003 року забезпечує ведення багатотомного офіційного збірника «Систематичне зібрання чинного законодавства України».

У цьому щомісячному виданні нормативно-правові акти систематизовані згідно з Класифікатором за предметною ознакою і будуть розміщені більш ніж у 20 розділах.

     Із січня 2003 року по жовтень 2012 року видано 11 розділів «Систематичного зібрання чинного законодавства України». Всього – 120 томів.

Позапланово у жовтні 2008 року видано двотомник «Практичне законодавство для сільської ради», у якому зібрано біля 300 нормативно-правових актів або витягів з них, що стосуються діяльності сільської, селищної ради, їх виконавчих органів, спеціалістів.

     Використовуючи новітні досягнення інформаційних технологій та з метою подальшого вдосконалення систематизації законодавства формат видання збірника «Систематичне зібрання чинного законодавства України» змінювався:

із серпня 2009 року по грудень 2009 року на базі розробленого програмного забезпечення тексти нормативно-правових актів, які раніше подавалися на паперових носіях, були подані в електронному вигляді (на компакт-диску);

із січня 2010 року «Систематичне зібрання чинного законодавства України» виходить у 2 томах, в яких у друкованому вигляді подано зміст усіх виданих розділів та реквізити нормативно-правових актів. Тексти нормативно-правових актів видаються в електронному вигляді (на компакт-диску);

     із січня 2013 року зазначене зібрання буде видаватися у вигляді журналу, в якому подаватиметься зміст розділів збірника, виданих у 2003-2012 роках (розділи, глави, параграфи, пункти), а також зміст поточного розділу із зазначенням переліку актів, що регулюють галузь поточного розділу.

Крім того, щомісячно до журналу додаватиметься компакт-диск, на якому буде розміщено:

зміст кожного розділу з переліком нормативно-правових актів, що у ньому розміщені;

тексти нормативно-правових актів усіх виданих розділів;

тексти нормативно-правових актів поточного розділу у контрольному стані.

Додатково на цьому ж диску подаватиметься ще одна електронна база нормативно-правових актів - «Зібрання законодавства України».

Видання буде виходити у світ щомісячно (передплатний індекс: 01379).

     Зміна формату збірника «Систематичне зібрання чинного законодавства України» здійснена з урахуванням досягнень інформаційних технологій, вимог сьогодення щодо подальшого удосконалення систематизації законодавства і спрямована на забезпечення доступу громадян до правової інформації.

 

Переглядів: 604 | Додав: alina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: