П`ятниця,  19.04.2024, 


81600, Львівська область, м.Миколаїв,
вул. Чайковського, 18, тел: (241) - 52-292, 51-417

Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2014 » Січень » 17 » Відокремлені підрозділи громадського об'єднання
16:05
Відокремлені підрозділи громадського об'єднання

 Громадське об'єднання зі статусом юридичної особи може мати відокремлені підрозділи, які утворюються за рішенням відповідного керівного органу громадського об'єднання згідно із статутом та не є юридичними особами.

Відомості про утворені відокремлені підрозділи громадського об'єднання подаються до уповноваженого органу з питань реєстрації за місцезнаходженням громадського об'єднання у формі реєстраційної картки, яка повинна містити такі дані:

 1) ідентифікаційний код громадського об'єднання як юридичної особи;

 2) повне найменування відокремленого підрозділу;

 3) місцезнаходження відокремленого підрозділу;

 4) прізвище, ім'я та по батькові керівника відокремленого підрозділу, його реєстраційний номер облікової картки платника податку;

         5) місцезнаходження реєстраційної справи громадського об'єднання.

До реєстраційної картки про створення відокремленого підрозділу додається рішення керівного органу громадського об'єднання про створення відокремленого підрозділу.

Форму реєстраційної картки про створення відокремленого підрозділу громадського об'єднання затверджує Міністерство юстиції України.

Уповноважений орган з питань реєстрації, до якого подані документи про створення відокремленого підрозділу громадського об'єднання, протягом трьох робочих днів:

-          вносить до Реєстру громадських об'єднань відомості про відокремлений підрозділ громадського об'єднання;

-             забезпечує внесення відомостей про відокремлений підрозділ громадського об'єднання до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців;

-  або приймає рішення про відмову у внесенні         до Реєстру громадських об'єднань відомостей про відокремлений підрозділ громадського об'єднання.

Копія рішення надається (надсилається рекомендованим листом з повідомленням про вручення) громадському об'єднанню не пізніше наступного дня після його прийняття.

Підготувала:

Провідний спеціаліст РС МРУЮ                                             А.О.Шабліста



Переглядів: 661 | Додав: alina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: