Четвер,  25.04.2024, 


81600, Львівська область, м.Миколаїв,
вул. Чайковського, 18, тел: (241) - 52-292, 51-417

Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2013 » Липень » 3 » Зміна формату видання «Офіційний вісник України. Зі змінами»
13:13
Зміна формату видання «Офіційний вісник України. Зі змінами»

Відповідно до підпункту 18 пункту 4 Положення про Міністерство юстиції, затвердженого Указом Президента України від 06 квітня 2011 року №395, Міністерство юстиції здійснює офіційне видання збірників актів законодавства та кодексів України.

     Протягом кількох останніх років Міністерство юстиції впроваджує централізовану систему обліку та систематизації актів законодавства. Здійснюється це через реалізацію ряду проектів, зокрема підготовку та видання періодичних друкованих видань: «Офіційний вісник України. Зі змінами», «Систематичне зібрання чинного законодавства України», Кодекси України.

На виконання Указів Президента України від 22 січня 1996 року № 73 «Про видання збірників актів законодавства України» та від 27 червня 1996 року № 472 «Питання оновлення збірників актів законодавства України» Міністерство юстиції спільно з Українським інформаційно-правовим центром з 2003 року забезпечує видання «Офіційного вісника України. Зі змінами», що виходить у світ у теках з роз'ємними замками.

Метою видання зазначеного збірника є підтримання текстів актів законодавства у контрольному стані, що опубліковані в журналі «Офіційний вісник України».

Зазначене видання виходить у світ щомісяця з додаванням комплекту «Зміни» до текстів нормативно-правових актів, що опубліковані у попередніх номерах вісника. Підтримання текстів актів законодавства у контрольному стані здійснюється шляхом заміни аркушів, що позначаються на вартості видання.

На підставі зазначеного та з метою застосування досягнень новітніх технологій Миколаївське районне управління юстиції повідомляє, що запроваджується заміна паперової технології упорядкування нормативно-правових актів на електронну.

У зв'язку з цим із січня 2010 року змінено формат видання збірника «Систематичне зібрання чинного законодавства України» та із січня 2014 року планується змінити формат видання збірника «Офіційний вісник України. Зі змінами».

Із січня 2014 року «Офіційний вісник України. Зі змінами» буде видаватися у вигляді двох частин: друкованої та електронної.

У друкованій частині оновленого видання буде подаватися інформація щодо динаміки нормотворчого процесу протягом місяця, зокрема подаватиметься:

перелік прийнятих нормативно-правових актів;

перелік нормативно-правових актів, до яких внесено зміни;

перелік нормативно-правових актів, що втратили чинність чи скасовані.

Електронна частина складатиметься з компакт-диску, на якому розміщуватимуться тексти нормативно-правових актів, що опубліковані в журналі «Офіційний вісник України», починаючи з 1997 року, у контрольному стані.

Електронні тексти нормативно-правових актів будуть щомісячно оновлюватися з урахуванням прийнятих змін та доповнень.

Тексти нормативно-правових актів, подані на компакт-диску, носять інформаційний характер.

Видання буде виходити у світ щомісячно (передплатний індекс: 01546).

Запровадження нового, вдосконаленого формату видання «Офіційний вісник України. Зі змінами» здійснено з урахуванням досягнень інформаційних технологій, вимог сьогодення та має на меті подальше удосконалення систематизації законодавства і спрямоване на забезпечення доступу громадян до правової інформації.

Також це надасть можливість зробити його більш зручним для користувачів, зекономити трудові, матеріальні ресурси та знизити його передплатну вартість.


З повагою,

Миколаївське районне управління юстиції


Переглядів: 723 | Додав: alina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: