Четвер,  25.04.2024, 


81600, Львівська область, м.Миколаїв,
вул. Чайковського, 18, тел: (241) - 52-292, 51-417

Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2012 » Липень » 30 » Про запровадження випуску науково - практичного видання «Вісник Укрдержреєстру»
16:31
Про запровадження випуску науково - практичного видання «Вісник Укрдержреєстру»
   Державною реєстраційною службою України започатковано випуск науково-практичного видання «Вісник Укрдержреєстру».Започатковуючи це видання, Укрдрежреєстр поставив за мету поширення юридичних, у тому числі наукових знань, підвищення рівня правової обізнаності громадян з питань, що стосуються сфер діяльності Укрдержреєстру. У журналі будуть публікуватися аналітичні статті, фахові коментарі, експертні висновки фахівців Укрдержреєстру, інших установ і організацій, представників громадськості та науковців.
   У подальшому «Вісник Укрдержреєстру» буде включено до переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата юридичних наук.
   З метою поширення практичного досвіду щодо надання адміністративних послуг, висвітлення актуальних та проблемних питань, що потребують публічного обговорення до співпраці запрошуються працівники органів державної влади, науковці, аспіранти, представники приватного юридичного бізнесу, студенти (курсанти) вищих навчальних закладів.
   Вісник виходитиме щоквартально.
Переглядів: 686 | Додав: alina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: