Субота,  20.04.2024, 


81600, Львівська область, м.Миколаїв,
вул. Чайковського, 18, тел: (241) - 52-292, 51-417

Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2015 » Лютий » 24 » СУДДІ, ЯКІ САМОУСУНУЛИСЯ ВІД ПРОЦЕСУ ПРО ЗАБОРОНУ КПУ, МАЮТЬ БУТИ ЗВІЛЬНЕНІ
15:39
СУДДІ, ЯКІ САМОУСУНУЛИСЯ ВІД ПРОЦЕСУ ПРО ЗАБОРОНУ КПУ, МАЮТЬ БУТИ ЗВІЛЬНЕНІ

   Мін’юст ініціює перед Вищою кваліфікаційною комісією суддів України питання про проведення перевірки та надання юридичної оцінки діям суддів Окружного адміністративного суду міста Києва щодо наявності підстав для їхнього звільнення із займаних посад.

   Відповідно до чинного процесуального законодавства суддя має право оголосити про самовідвід тільки до початку розгляду справи по суті. Законодавство не передбачає колективних заяв про самовідвід суддів, які не є учасниками процесу, і не відправляють правосуддя у конкретній справі.

   Той факт, що весь склад суду всупереч Конституції і законам, у спосіб, який не визначено процесуальними нормами, відмовився від виконання своїх обов’язків відправляти правосуддя, говорить про фактичні підстави вважати, що ці судді порушили присягу.

   Дії як судді Кузьменка В.А. так і всього складу Окружного адміністративного суду свідчать, що суд весь час підігрував КПУ.

   18 лютого під час судового засідання суддя Кузьменко В.А. оголосив про самовідвід, а також про самовідвід всіх суддів Окружного адміністративного суду міста Києва. Ухвалою цього суду справу передано до Київського окружного адміністративного суду.

   11 лютого 2015 року в Окружному адміністративному суді міста Києва відбулося судове засідання у справі за позовом Мін’юсту та ДРСУ до КПУ. Розгляд справи відкладено на 18 лютого у зв’язку з тим, що не були належним чином повідомлені усі учасники судового процесу.

   24 грудня 2014 року Київський апеляційний адміністративний суд скасував ухвалу Окружного адміністративного суду м. Києва про зупинення провадження у справі про заборону діяльності Комуністичної партії України та направив справу до суду першої інстанції для подальшого розгляду.

   8 липня 2014 року Міністерство юстиції України та Укрдержреєстр звернулися до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом про заборону на території України діяльності КПУ.

   Тези обвинувачення. КПУ вчиняла дії, спрямовані на:

·        зміну конституційного ладу насильницьким шляхом;

·        порушення суверенітету і територіальної цілісності України;

·        пропаганду війни, насильства, розпалювання міжетнічної ворожнечі;

·        посягання на права і свободи людини.

   Також представники КПУ систематично зверталися із закликами до створення воєнізованих формувань. Всі ці факти підтверджуються численними свідченнями, які долучені до справи.

Додатково - https://docs.google.com/file/d/0BxNq57Xf6NU1WWZ6UW0tcE1yS2c/edit

Міністерство юстиції України

 

Переглядів: 446 | Додав: alina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: