П`ятниця,  29.03.2024, 


81600, Львівська область, м.Миколаїв,
вул. Чайковського, 18, тел: (241) - 52-292, 51-417

Головна Мій профіль Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Головна » 2012 » Серпень » 2 » Внесено зміни до Положення про регіональні відділи ДРАЦС
11:20
Внесено зміни до Положення про регіональні відділи ДРАЦС


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства юстиції України
06 липня 2012 року № 1018/5

Зареєстровано в Міністерстві юстиції
10 липня 2012 року за № 1165/21477


ЗМІНИ
до Типового положення про відділ державної реєстрації актів цивільного стану районного, районного у місті, міського (міста обласного значення), міськрайонного управління юстиції



1. Назву після слова «міськрайонного» доповнити словом «, міжрайонного».

2. Пункт 1 викласти в такій редакції:

«1. Відділ державної реєстрації актів цивільного стану (далі – відділ) є структурним підрозділом реєстраційної служби районного, районного у місті, міського (міста обласного значення), міськрайонного, міжрайонного управління юстиції (далі – реєстраційна служба управління юстиції), який реалізує повноваження Державної реєстраційної служби України (далі – Укрдержреєстр) у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

Відділ безпосередньо підпорядковується начальнику реєстраційної служби управління юстиції.

У разі нестворення реєстраційної служби районного, районного у місті, міського (міста обласного значення), міськрайонного, міжрайонного управління юстиції відділ безпосередньо підпорядковується начальнику реєстраційної служби Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, містах Києві та Севастополі і є структурним підрозділом районного, районного у місті, міського (міста обласного значення), міськрайонного, міжрайонного управління юстиції.

У разі нестворення міського управління юстиції в містах обласного значення, містах Києві та Севастополі відділ безпосередньо підпорядковується начальнику реєстраційної служби Головного управління юстиції в областях, містах Києві та Севастополі.

Відділ створюється, реорганізується та ліквідується відповідно до наказу Міністерства юстиції України.».

3. Пункт 2 викласти в такій редакції:

«2. Відділ у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства юстиції України, іншими актами законодавства, а також наказами Укрдержреєстру, головних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, містах Києві та Севастополі, районного, районного у місті, міського (міста обласного значення), міськрайонного, міжрайонного управління юстиції.».

4. У пункті 4:

4.1. У підпункті 4.7 слова «веб-сайті Міністерства юстиції України» замінити словами «веб-сайті Укрдержреєстру».

4.2. У підпункті 4.12 слова «а в разі неможливості їх видачі -» виключити.

4.3. Підпункт 4.15 після слова «звернення» доповнити словами «та інформаційні запити».

5. Пункт 7 викласти в такій редакції:

«7. Керівник відділу (заступник начальника реєстраційної служби відповідного управління юстиції – начальник відділу, начальник відділу) призначається на посаду та звільняється з посади начальником Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в області, містах Києві та Севастополі за поданням начальника реєстраційної служби Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в області, містах Києві та Севастополі після погодження із заступником начальника реєстраційної служби – начальником відділу, начальником відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в області, містах Києві та Севастополі і з начальником реєстраційної служби районного, районного у місті, міського (міста обласного значення), міськрайонного, міжрайонного управління юстиції.

Начальником відділу може бути громадянин України, який має повну вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра та стаж роботи у сфері правової діяльності на державній службі на посаді головного спеціаліста чи в інших сферах управління не менше 3 років.».

6. Пункт 9 викласти в такій редакції:

«9. Відділ утримується за рахунок коштів Державного бюджету України.».

В.о. директора Департаменту
 взаємодії з органами влади                        С.В. Мартиненко

Переглядів: 1675 | Додав: alina
Всього коментарів: 1
1 Sergchuri  
0
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/stalnye-karkasnye-angary-kontinent-elit/>арочный ангар своими руками из профильной трубы</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *: